“U-TRONIC“ ITALPRESSE – PRESA pentru USI SI FERESTRE cu CLEME DE PRINDERE : PUTERE si CONTROL

Producatorul ITALPRESSE SPA(ITALIA), anunta lansarea unei noi generatii de prese pentru rame usi si fereste (triplustratificate):

Noile modele sunt o sinergie intre:

–  ingineria ITALPRESSE cu o  experienta de fabricatie  de 50 de ani  si binenteles…  contributia valoraoasa dobandita in timp de producatorii de usi si frerestre, care folosesc aceste mașini în fiecare zi.

Progresele tehnologice recente in industria producatorilor de  usi si ferestre au generat cererea pentru cleme de prindere cu un control de pozitionare precisa si presiuni joase de prindere.

ITALPRESSE SPA a raspuns la aceastaa cerere prin introducerea unor noi solutii inovatoare, dintre care unele sunt acum brevetate.
O mare atentie a fost acordata designului pentru a spori rigiditatea cadrului/ramei din lemn, deasemenea precizia, modul de actionare la prinderea cu cleme  pentru tehnicile de imbinare cele mai provocatoare.

Un studiu aprofundat ergonomic combinat cu intrare de la oamenii care folosesc în fiecare zi aceste masini au ridicat standardele la un nou nivel de a realiza clemele mai usoare si actionare rapida de lucru, in acelasi timp reducand oboseala operatorului.

Gama completa de cleme de cadru oferite de ITALPRESSE a fost conceputa pentru ambele tehnici de producerea de usi si ferestre:  traditionale sau cele inovatoare.

Mai mult si mai mult clientii nostri se deplasează catre cadre de ferestre de pre-patrat și produse finite sau utilizarea unor elemente de fixare mecanice.
In multe cazuri, clientii nostri trebuie sa utilizeze diverse tehnici de tamplarie în productia lor de cadre care necesita o gamă largă de capacitatea de control din cadrul de prindere.  Ultima noastra generatie de cleme ofera acest nivel de control și alte avantaje…

Video de prezentare, la acest link:

Sursa: Italpresse Spa

Add a Comment

Vrei să primești oferte
Abonează-te

Dacă te abonezi vei primi pe mail articole de specialitate și oferte de mașini și utilaje.